Skip to content

Cursussen die wij geven

Heeft u vragen of opmerkingen over onze BHV cursussen of EHBO trainingen?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 050 – 8511340, of u kunt contact met ons opnemen via de onderstaande knop

Contact opnemen

Onze Cursussen:

Voordelen van onze cursussen

  • Cursussen bij ons of op locatie
  • Ervaren instructeurs
  • Gecertificeerd diploma
  • Goedkope tarieven

Het belang van BHV-cursussen voor uw bedrijf

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van uw werknemers. Het is dan ook van groot belang dat uw werknemers in een veilige omgeving kunnen werken. Helaas kunnen ongelukken altijd gebeuren, hoe goed u ook voorbereid bent. Daarom is het cruciaal om voorbereid te zijn op noodsituaties en te weten hoe u moet handelen als er een noodgeval optreedt. Een van de beste manieren om uw werknemers voor te bereiden op noodsituaties is door het volgen van een BHV-cursus.

Waar staat BHV voor?

BHV staat voor bedrijfshulpverlening en het doel van de cursus is om werknemers op te leiden tot bedrijfshulpverleners. Dit betekent dat ze in staat zijn om eerste hulp te verlenen en te handelen in noodsituaties, zoals brand, ongevallen en medische noodsituaties. Het doel van de BHV-cursus is dan ook om werknemers de kennis en vaardigheden te geven die nodig zijn om in geval van nood snel en adequaat te handelen.

Kortom, het volgen van een BHV-cursus is van groot belang voor de veiligheid en gezondheid van uw werknemers en kan bijdragen aan een snellere en betere afhandeling van noodsituaties. Daarnaast kan het ook bijdragen aan het verlagen van het ziekteverzuim binnen uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat uw werknemers goed zijn opgeleid en schrijf ze in voor een BHV cursus.

Cursus Reanimatie
BHV cursus

Voordelen van een BHV-cursus voor uw bedrijf

Het volgen van een BHV opleiding heeft vele voordelen voor uw bedrijf. Allereerst vergroot het de veiligheid op de werkvloer, omdat uw werknemers weten wat ze moeten doen in geval van nood. Daarnaast kan het ook bijdragen aan een snellere en betere afhandeling van noodsituaties, omdat de bedrijfshulpverleners direct actie kunnen ondernemen. Hierdoor kunnen levens worden gered en kan de schade beperkt worden.

Belangrijkste voordelen

  1. Veiligheid van werknemers: BHV trainingen helpen werknemers om zich veiliger te voelen op de werkplek. Ze weten hoe ze moeten handelen in noodsituaties en kunnen snel en effectief reageren.
  2. Vertrouwen: Door werknemers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, laat u zien dat u geeft om hun veiligheid en welzijn. Dit kan het vertrouwen van werknemers in uw bedrijf vergroten.
  3. Wettelijke verplichting: Bedrijven zijn wettelijk verplicht om bedrijfshulpverleners op te leiden. Door werknemers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, voldoet u aan deze wettelijke verplichting.
  4. Kostenbesparing: Als er een noodsituatie optreedt, kan een bedrijf dat goed is voorbereid, snel en effectief reageren. Dit kan de kosten van een noodgeval aanzienlijk verminderen.
  5. Imago van het bedrijf: Als uw bedrijf goed is voorbereid op noodsituaties, kan dit een positief imago creëren en uw bedrijf onderscheiden van de concurrentie.

Waar worden deze cursussen gehouden?

BHV Cursus in Groningen: Op locatie Bedum en op bedrijfslocaties

Een BHV-cursus kan van onschatbare waarde zijn voor bedrijven in Groningen. Het geeft medewerkers de kennis en vaardigheden die nodig zijn om snel en effectief te handelen in noodsituaties, waardoor de veiligheid op de werkplek wordt verbeterd. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor bedrijven die op zoek zijn naar een BHV-cursus in Groningen, waaronder op locatie Bedum en op bedrijfslocaties.

BHV-cursussen op locatie Bedum in Groningen bieden medewerkers de mogelijkheid om te trainen in een professionele trainingsomgeving. Het is een ideale keuze voor bedrijven die geen geschikte ruimte hebben om zelf een BHV-training te organiseren. Op deze locatie kunnen medewerkers oefenen met verschillende noodsituaties en leren hoe ze snel en effectief kunnen handelen.

Bedrijven die de voorkeur geven aan een BHV-cursus op hun eigen locatie in Groningen kunnen ook gebruik maken van deze optie. Een trainer zal dan naar de bedrijfslocatie komen en de cursus ter plaatse geven. Dit biedt het voordeel dat medewerkers de trainingsomgeving kunnen ervaren waarin ze in geval van een noodsituatie moeten handelen.

Het volgen van een BHV-cursus in Groningen kan helpen om de veiligheid van werknemers te waarborgen en de schade bij noodsituaties te beperken. Ongeacht de locatie waar de training wordt gegeven, zorgt het voorbereiden van medewerkers op noodsituaties voor een veiligere werkomgeving en gemoedsrust voor werkgevers en werknemers.

BHV Noord Nederland herhaling bhv cursus

Cursusmaterialen