Skip to content
Brandblusser tijdens BHV cursus Groningen

Ontdek de meest uitgebreide BHV cursus in Groningen

Welkom bij BHV Noord Nederland, jouw partner in veiligheid en preventie in Groningen

Bij BHV Noord Nederland begrijpen we het belang van veiligheid op de werkvloer. Onze missie is om individuen en organisaties te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om in noodsituaties adequaat te handelen. Onze BHV cursus in Groningen is speciaal ontworpen om niet alleen te voldoen aan de wettelijke vereisten maar ook om een verschil te maken in de veiligheidscultuur binnen jouw organisatie.

Waarom onze BHV cursus?

 • Diepgaande en Praktijkgerichte Training: Onze cursus gaat verder dan de basis en biedt diepgaande trainingen in EHBO, brandpreventie en -bestrijding, en evacuatieprocedures met een sterke focus op praktijkscenario’s.
 • Gecertificeerde en Ervaren Instructeurs: Onze instructeurs zijn niet alleen experts in hun vakgebied maar hebben ook een passie voor het delen van hun kennis en het voorbereiden van cursisten op echte noodsituaties.
 • State-of-the-Art Faciliteiten: Onze locatie in Groningen is uitgerust met de nieuwste technologieën en materialen om een optimale leerervaring te garanderen.
 • Flexibele Cursusopties: Wij bieden zowel dagcursussen als avond- en weekendopties aan om te voldoen aan de behoeften van onze cursisten.

Wat je gaat leren tijdens de cursus

Onze BHV cursus is uitgebreid en dekt alle essentiële onderwerpen die nodig zijn om een competente bedrijfshulpverlener te worden. De cursus omvat:

 1. Eerste Hulp: Van reanimatie tot het behandelen van snijwonden en brandwonden, je leert hoe je moet handelen in medische noodsituaties.
 2. Brandbestrijding: Identificeer brandgevaren, leer hoe je een beginnende brand effectief kunt bestrijden en oefen met blusmiddelen.
 3. Evacuatie: Leer hoe je een veilige en geordende evacuatie uitvoert, inclusief het begeleiden van collega’s en het gebruik van nooduitgangen.
 4. Communicatie: Effectieve communicatie tijdens een noodgeval is cruciaal. Wij leren je hoe je informatie duidelijk en kalm kunt overbrengen.

Jouw investering in veiligheid met een BHV cursus

De investering die je doet in een BHV cursus gaat verder dan persoonlijke ontwikkeling; het draagt bij aan een veiligere werkomgeving voor iedereen. Bij BHV Noord Nederland zijn we toegewijd aan het bieden van waarde door middel van onze cursussen, niet alleen door het overdragen van kennis maar ook door het opbouwen van vertrouwen en competentie bij onze cursisten.

BHV cursus volgen?

BHV’ers spelen een cruciale rol in het beperken van de gevolgen van ongelukken en noodsituaties. Hun acties kunnen niet alleen levens redden, maar ook materiële schade beperken. Het hebben van een goed getraind BHV-team is niet alleen een wettelijke vereiste, maar ook een teken van goed werkgeverschap.

Basis BHV

Bereid je voor op het onverwachte

In de wereld van vandaag is het essentieel om voorbereid te zijn op onverwachte situaties. Door deel te nemen aan onze BHV cursus in Groningen, zet je een belangrijke stap naar een veiligere toekomst, zowel voor jezelf als voor je collega’s. Neem vandaag nog de beslissing om een verschil te maken.

Essentiële BHV-materialen: alles wat je nodig hebt

Een cruciaal onderdeel van een effectieve BHV-strategie is het beschikken over de juiste materialen en uitrustingen. Bij BHVstore.nl in Groningen begrijpen we het belang van kwalitatieve en betrouwbare BHV-materialen, niet alleen voor onze cursussen maar ook voor de daadwerkelijke toepassing in noodsituaties op de werkvloer.

Ons aanbod aan BHV-materialen omvat:

 • EHBO-tassen: Compleet uitgerust voor verschillende soorten noodsituaties, van kleine snijwonden tot ernstigere ongevallen.
 • Brandblussers: Diverse soorten brandblussers, geschikt voor verschillende klassen branden, zodat je altijd voorbereid bent, ongeacht het scenario.
 • Evacuatiematerialen: Inclusief vluchtladders, evacuatiestoelen, en noodverlichting om een veilige en efficiënte evacuatie te waarborgen.
 • Communicatiemiddelen: Robuuste en betrouwbare communicatieapparatuur om tijdens een noodsituatie effectief te communiceren.
 • Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM): Van handschoenen en veiligheidsbrillen tot helmen en adembescherming, essentieel voor persoonlijke veiligheid.

Elk van deze materialen speelt een vitale rol in de voorbereiding op en uitvoering van BHV-taken. Het is van belang dat deze materialen niet alleen beschikbaar zijn maar ook regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden. Daarom bieden wij niet alleen de verkoop van deze materialen aan, maar ook diensten voor het onderhoud en de inspectie ervan, zodat je erop kunt vertrouwen dat je uitrusting in optimale staat is wanneer het er echt toe doet.

Bij BHVstore.nl in Groningen zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid, niet alleen in onze trainingen maar ook in de producten die we aanbieden. Onze BHV-shop is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoogste standaarden, met producten die zijn geselecteerd op basis van hun prestaties, duurzaamheid, en gebruiksgemak.

Bereid je voor met de beste BHV materialen

Investeren in hoogwaardige BHV-materialen is een investering in veiligheid en gemoedsrust. Of je nu deelneemt aan een BHV cursus in Groningen of de verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid binnen je organisatie, de juiste materialen zijn essentieel.

Door te kiezen voor BHVstore.nl in Groningen, kies je voor een partner die expertise biedt in zowel training als uitrusting. Wij staan klaar om je te voorzien van alles wat je nodig hebt om een veilige werkomgeving te creëren en te onderhouden.